Nieuws

akoestisch led frame

Verminder galm en laat je ruimte echt opvallen met een akoestische LED frame

Vanwege de grote vraag naar akoestische LED frames bieden wij deze sinds kort aan vanaf formaat 2000×1000 mm (breedte x hoogte) tot zo groot als je wil. De akoestische LED frames zijn 100 mm diep en hebben een geluidsabsorptie van 0,8. Wil je een hogere geluidsabsorptie dan is het mogelijk om dit in combinatie met een diepere frame bij ons aan te vragen. Hier moet namelijk een dikker paneel voor gebruikt worden.

Wil je dus de akoestiek verbeteren in je ruimte en het frame echt laten opvallen? Kies dan voor deze egale uitlichting op akoestische panelen. Het is ook mogelijk om een dimfunctie toe te voegen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Read more...
LED frame

Throwback thursday met RGB LED frame

We zijn onze website aan het opfrissen en kwamen dit mooie project tegen van een frame van bijna 30m2 groot! Het frame verandert van kleur door middel van een afstandsbediening. We hebben dit frame mogen plaatsen in een kerk dat is omgetoverd tot een concertgebouw in Zeeland.

RGB led wand

Ook op zoek naar een LED frame? Of het nou een groot of klein formaat is, wij kunnen je helpen! Neem contact op via ons contactformulier.

Read more...