Led Fotoframe

De perfecte eye-catcher voor elke ruimte

Breng jouw boodschap tot leven met creatief beeld en licht

De led fotoframe is de ideale manier om jouw ruimte te voorzien van sfeervolle en opvallende verlichting. Met een led frame creëer je een echte eyecatcher die waarde toevoegt aan de ruimte. Of je nu op zoek bent naar een (verlicht) fotoframe voor in een showroom, interieur, retail, een school of de zorg; de toepassingen zijn oneindig! Denk aan verschillen in diepte, de lichtkracht en de manier waarop het frame wordt uitgelicht. Bij ons vind je de perfecte led textielframes voor elke ruimte.

Led Fotoframein een winkelruimte

Led Fotoframe:

Branding dat in het oog springt

Projecten in de spotlight

Zie hoe Led Fotoframes elke ruimte transformeren

Productspecificaties

Onze corebusiness richt zich voornamelijk op backlight oplossingen, waarmee we een 100% egale uitlichting kunnen garanderen. Vooraf testen we alles nauwkeurig op witte doeken.

Branduren zijn (afhankelijk van de soort LED) 30.000-50.000 branduren en daarna is de lichtopbrengst nog minimaal 70%.

We kunnen LED Frames oneindig groot maken. Zo hebben we bijvoorbeeld vaker frames gemaakt van 40 tot 50 m2 groot. Uiteraard kunnen we bij een groot formaat frame modulair opleveren, zodat het gemakkelijk op transport kan en gebruiksvriendelijk kan worden gemonteerd.

Naar wens kunnen de LED frames in een RAL kleur gespoten worden. Losstaande LED wanden zijn leverbaar met voeten. Een dimfunctie of een bewegingssensor behoort ook tot de mogelijkheden. We helpen je in het meedenken vanaf ontwerp tot aan montage van de LED frames.

Wij helpen je graag verder...

Voor vragen of een vrijblijvend offerte kun je gerust contact met ons opnemen. Bel ons doordeweeks tussen 9:00 en 17:00 uur, of stuur ons een bericht. Wij proberen daar binnen 24 uur op te reageren.

Lumenso

Sectie-C
Daalakkersweg 4-18
5641 JA Eindhoven

Stuur een bericht