Led Posterframe

Jouw boodschap in de schijnwerpers

Ontdek de mogelijkheden van onze Led Posterframes

Met hun indrukwekkende lichtopbrengst zijn onze energiezuinige Led Posterframes niet enkel blikvangers, maar ze verrijken tevens elke omgeving, zowel binnen als buiten, met een unieke beleving. Met een assortiment van meer dan 50 modellen, garanderen we dat er altijd een Led Posterframe is dat naadloos aansluit bij jouw showroom, winkel, horecagelegenheid of elke andere gewenste locatie.

Led Posterframesin een bioscoop

Led Posterframe:

Waar licht en stijl samenkomen

Projecten in de spotlight

Zie hoe Led Posterframes elke boodschap kunnen uitlichten

Productspecificaties

De Led klikframes, vaak aangeduid als wissellijsten, zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze zijn beschikbaar in zowel enkelzijdige als dubbelzijdige formaten, waaronder A4, A3, A2, A1, A0, B2, B1, en B0. De kleinere modellen zijn uitgerust met een kliklijst van 25 mm dik, terwijl de grotere modellen een dikte hebben van 35 mm.

De LED magneetposterframes en acrylaatframes zijn specifiek ontworpen voor binnengebruik. Beschikbaar in enkelzijdige formaten zoals A4, A3, A2, A1, A0 en B2. Dubbelzijdige opties zijn beschikbaar op aanvraag.

De retro Led Posterframes, voorzien van een houten omlijsting, zijn uitsluitend enkelzijdig beschikbaar in de formaten A1, A0 en B0. Kies uit drie verfijnde houtstijlen: eik, berk en wenge.

Op maat gemaakt naar elk specifiek formaat. Bij bestellingen vanaf vijf stuks kunnen de Led posterframes in een gewenste RAL-kleur geleverd worden.

Wij helpen je graag verder...

Voor vragen of een vrijblijvend offerte kun je gerust contact met ons opnemen. Bel ons doordeweeks tussen 9:00 en 17:00 uur, of stuur ons een bericht. Wij proberen daar binnen 24 uur op te reageren.

Lumenso

Sectie-C
Daalakkersweg 4-18
5641 JA Eindhoven

Stuur een bericht