Over ons

Creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid sinds 2012

Sinds de start van Lumenso in 2012 zijn wij gepassioneerd over het creëren van hoogwaardige led producten die een wow-effect teweegbrengen in jouw ruimte. Met inmiddels meer dan een decennium aan ervaring in het ontwerpen en produceren van innovatieve led producten en oplossingen voor bedrijven en organisaties, zijn wij bij Lumenso uitgegroeid tot dé specialist in onze branche.

Wij geloven dat de juiste led reclamesoplossing kan zorgen voor een bijzondere sfeer en uitstraling in jouw ruimte. Daarom bieden wij altijd op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Persoonlijk advies op maat is daarbij vanzelfsprekend. Creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid is waar wij naar streven bij alles wat we doen. Ons doel is om voor jou een ware eyecatcher te creëren in zowel een commerciële omgeving als op de werkvloer. Met onze led producten voegen wij namelijk een extra dimensie en sfeer toe die zorgt voor een unieke uitstraling van jouw ruimte.

logo

12+

JAAR ERVARING

Trots op onze bijdrage aan een groenere toekomst met onze energiezuinige led oplossingen.

Het bieden van uitstekende service aan onze klanten is waar we veel waarde aan hechten. We begrijpen dat iedere klant uniek is en daarom bieden wij altijd op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij specifieke wensen en behoeften.

Vanzelfsprekend staan we altijd klaar om jou als klant te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning gedurende het hele proces. Wij zijn pas tevreden als jij als klant dat ook bent.

In onze productiehal in Eindhoven hebben we volledige controle over het productieproces van onze led frames. We werken uitsluitend met led componenten van uitstekende kwaliteit en alle led frames worden individueel getest voordat ze naar onze klanten worden verzonden.

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we standaard 3 jaar garantie bieden op al onze verlichte textielframes en posterframes. Bij Lumenso staan we voor hoogwaardige producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, zodat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op onze led oplossingen.

Naast onze passie voor hoogwaardige led producten en reclameoplossingen, staan wij bij Lumenso ook voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

Wij zijn dan ook trots op onze bijdrage aan een groenere toekomst met onze energiezuinige led oplossingen. Zo dragen wij ons steentje bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en het besparen van energie en kosten. Samen maken we de wereld een beetje groener en mooier.

We streven naar een langdurige relatie met onze klanten, waarbij kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid voorop staan. Wij kijken ernaar uit om ook voor jouw bedrijf of organisatie de perfecte led oplossing te creëren. Laten we samenwerken om jouw ruimte te voorzien van de meest geweldige led lichtreclame. Neem gerust contact met ons op en laat ons jouw visie werkelijkheid maken!

GET IN TOUCH

Stuur ons een berichtje en ontdek wat we voor je kunnen betekenen

Ben je nieuwsgierig naar onze diensten en hoe we jou kunnen helpen? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen! We staan klaar om je meer te vertellen over onze unieke led-oplossingen en hoe deze jouw ruimte kunnen verfraaien. We zijn slechts een berichtje verwijderd, dus neem vandaag nog contact met ons op.