LED Verlichting

LED VERLICHTING

LED verlichting gaat lang mee. Het verschil in duurzaamheid is de koeling en belasting van een LED-lamp. De voeding is eerder een zwakke plek dan de LED-lamp zelf. LED verlichting kan een op een in een bestaand lichtplan worden veranderd.

We importeren en selecteren alleen hoge kwaliteit LED verlichting. Zo blijf je zorgeloos gebruikmaken van onze LED verlichting.

PRODUCTSPECIFICATIES

Onze LED verlichtingsoplossingen voldoen aan de voorgeschreven certificaten zoals CE en Rohs.

Branduren variëren van 30.000 t/m 50.000 branduren per LED oplossing en daarna nog 70% lichtopbrengst. We geven garantie in jaren en niet in branduren, want dat is moeilijk te controleren. De LED oplossingen worden gecontroleerd op duurzaamheid, efficiëntie. Een hoge powerfactor van de voedingen zijn van belang. Hoe hoger hoe efficiënter.

De LED verlichtingsoplossingen worden geselecteerd aan de hand van een correcte BIN waarde. Daardoor ontstaan er geen kleurverschillen in wit licht. Tenslotte kijken we naar een hoge CRI (kleurechtheid), zodat bij wit licht de omgeving dezelfde kleur behoudt.

Naast primair licht leveren we ook losse LED strips zonder of inclusief profielen. Dit kan in RGB (kleur), warm wit, neutraal wit, koud wit, RGBW (kleur met wit) of RGBWW (kleur met warm en koud wit). Dit product wordt voornamelijk ingezet voor extra sfeer in een gebouw.

Afstandsbediening met dimfunctie, kleurenbediening, variabel wit.

Bewegingssensor om extra energie te besparen.

Variabele LED panelen, besturing van koud naar warm wit

VOORBEELDEN

Vraag of vrijblijvende offerte?

Wij helpen je graag verder

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kun je gerust contact met ons opnemen. Doordeweeks zijn wij tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn, kun je voor het gemak het contactformulier op deze pagina gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Lumenso LED Frames

Adres: Daalakkersweg 4-18, 5641 JA Eindhoven

Telefoon: 040 287 03 86

E-mail: info@lumenso.com


Openingstijden klantenservice

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Zaterdag & Zondag - Gesloten


Bedrijfsgegevens

KVK-nummer: 56280505

BTW-nummer: NL141726106B01