LED Frame

LED Fotoframe

Met een LED frame heb je een ware eye-catcher te pakken die waarde toevoegt aan de ruimte. En of je nu op zoek bent naar een (verlicht textiel)frame voor in een showroom, interieur, retail, een school of de zorg; de toepassingen zijn oneindig! Denk aan verschillen in diepte, de lichtkracht en de manier waarop het frame wordt uitgelicht. We helpen je om de perfecte keuze te maken zodat er een waar kunstwerk aan de muur of het plafond hangt dat precies past bij jouw wensen.

LED frame

Onze corebusiness richt zich voornamelijk op backlight oplossingen, waarmee we een 100% egale uitlichting kunnen garanderen. Vooraf testen we alles nauwkeurig op witte doeken.

Branduren zijn (afhankelijk van de soort LED) 30.000-50.000 branduren en daarna is de lichtopbrengst nog minimaal 70%.

We kunnen LED Frames oneindig groot maken. Zo hebben we bijvoorbeeld vaker frames gemaakt van 40 tot 50 m2 groot. Uiteraard kunnen we bij een groot formaat frame modulair opleveren, zodat het gemakkelijk op transport kan en gebruiksvriendelijk kan worden gemonteerd.

Naar wens kunnen de LED frames in een RAL kleur gespoten worden. Losstaande LED wanden zijn leverbaar met voeten. Een dimfunctie of een bewegingssensor behoort ook tot de mogelijkheden. We helpen je in het meedenken vanaf ontwerp tot aan montage van de LED frames.

VOORBEELDEN

Vraag of vrijblijvende offerte?

Wij helpen je graag verder

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kun je gerust contact met ons opnemen. Doordeweeks zijn wij tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Indien wij telefonisch niet bereikbaar zijn, kun je voor het gemak het contactformulier op deze pagina gebruiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Lumenso LED Frames

Adres: Daalakkersweg 4-18, 5641 JA Eindhoven

Telefoon: 040 287 03 86

E-mail: info@lumenso.com


Openingstijden klantenservice

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Zaterdag & Zondag - Gesloten


Bedrijfsgegevens

KVK-nummer: 56280505

BTW-nummer: NL141726106B01