Led Wolkenplafond

Natuurlijke beleving, moderne technologie

Binnen en buiten smelten samen in licht en beleving

Stel je voor: je kijkt omhoog en ziet een heldere wolkenlucht of een bladerdak, terwijl je gewoon binnen bent. Met onze Led Wolkenplafonds wordt deze droom werkelijkheid. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het interieur, maar bieden ook troost en rust, met name voor patiënten in de zorg. Laat je ruimtes stralen met het gevoel van natuurlijk daglicht, verpakt in een stijlvol ontwerp.

Led Wolkenplafondbij een ontvangstbalie

Led Wolkenplafond:

Een venster naar buiten

Projecten in de spotlight

Laat je inspireren door de impact van onze Led Wolkenplafonds

Productspecificaties

Een Led Wolkenplafond, bestemd voor bevestiging op beton of hout, kenmerkt zich door een diepte van 55 mm.

Een elegante keuze voor compacte ruimtes of wanneer er beperkte ruimte is achter het systeemplafond. Beschikbaar in afmetingen van 59,5×59,5 cm, 119,5 x 59,5 cm, en 119,5 x 119,5 cm.

Een Led Wolkenplafond frame verwerkt in een houten koof, kunstig vervaardigd door een aannemer als een soort ‘schoenendoosdeksel’. Dit wordt naadloos geïntegreerd in een gestucte muur of plafond, resulterend in een sfeervol koepel-effect.

Wij helpen je graag verder...

Voor vragen of een vrijblijvend offerte kun je gerust contact met ons opnemen. Bel ons doordeweeks tussen 9:00 en 17:00 uur, of stuur ons een bericht. Wij proberen daar binnen 24 uur op te reageren.

Lumenso

Sectie-C
Daalakkersweg 4-18
5641 JA Eindhoven

Stuur een bericht