Led Fotoplafond

Ontdek de Led Fotoplafonds

Van dromerige hemels tot artistieke meesterwerken

De Led Fotoplafond opent de deur naar een oneindig canvas van creatieve mogelijkheden. Of het nu gaat om een sprankelende sterrenhemel of een abstract kunstwerk; de innovatieve Led Fotoplafonds transformeren elke binnenruimte in een adembenemende ervaring. Niet alleen verfraaien ze het interieur, ze stimuleren ook welzijn en inspiratie. Perfect voor elke setting, van commerciële ruimtes tot zorginstellingen. Laat je leiden door de magie van licht en beeld, verweven in een stijlvol ontwerp.

Led Fotoplafondbij een ontvangstbalie

Led Fotoplafond:

Een venster naar buiten

Projecten in de spotlight

Laat je inspireren door de impact van onze Led Fotoplafonds

Productspecificaties

Een Led Plafondframe, bestemd voor bevestiging op beton of hout, kenmerkt zich door een diepte van 55 mm.

Een elegante keuze voor compacte ruimtes of wanneer er beperkte ruimte is achter het systeemplafond. Beschikbaar in afmetingen van 59,5×59,5 cm, 119,5 x 59,5 cm, en 119,5 x 119,5 cm.

Een Led Fotoplafond frame verwerkt in een houten koof, kunstig vervaardigd door een aannemer als een soort ‘schoenendoosdeksel’. Dit wordt naadloos geïntegreerd in een gestucte muur of plafond, resulterend in een sfeervol koepel-effect.

Wij helpen je graag verder...

Voor vragen of een vrijblijvend offerte kun je gerust contact met ons opnemen. Bel ons doordeweeks tussen 9:00 en 17:00 uur, of stuur ons een bericht. Wij proberen daar binnen 24 uur op te reageren.

Lumenso

Sectie-C
Daalakkersweg 4-18
5641 JA Eindhoven

Stuur een bericht